Xerém di mais con tonno

Xerém di mais con tonno

4.5 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 g di tonno fresco pulito, a tocchetti (3 cm)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di piri piri piccante in polvere
  • 200 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di strutto
  • 800 g di latte di cocco
  • 250 g di farina di mais, bramata

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 34 g
Kalorie 3355.5 kJ / 802 kcal
Tłuszcz 49 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...