Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di tonno fresco pulito, a tocchetti (3 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di piri piri piccante in polvere
- 200 g di cipolla a pezzi
- 30 g di strutto
- 800 g di latte di cocco
- 250 g di farina di mais, bramata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3355.5 kJ / 802 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 49 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone teriyaki
50 min
Millecosedde alla calabrese
1h 30min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Gelato di fagioli azuki
11 godz. 10 min
Salsa inglese al ribes
20 min
Smoothie muesli, fragole e cannella
12 Std. 10 Min
Purea di fagioli e spinaci
35 min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Zuppa del pescatore
50 min
Panini ripieni di funghi cardoncello
1 Std. 15 Min
Brodetto all'abruzzese
1 Std. 10 Min