Linguine al pesto di nocciole ed erbette

Linguine al pesto di nocciole ed erbette

4.4 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di nocciole sgusciate e spellate
  • ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 20 g di rucola fresca, lavata
  • 30 g di spinaci baby freschi lavati
  • 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di pasta secca tipo bavette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 579 kcal / 2422 kJ
Białko 13.4 g
Tłuszcz 32.4 g
Węglowodany 58.5 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...