
Urządzenia i Akcesoria
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
-
50 g di nocciole sgusciate e spellate
-
½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
-
20 g di rucola fresca, lavata
-
30 g di spinaci baby freschi lavati
-
80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 pizzico di sale
-
320 g di pasta secca tipo bavette
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
579 kcal /
2422 kJ
Białko
13.4 g
Tłuszcz
32.4 g
Węglowodany
58.5 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frutta secca
10 Przepisów
Włochy
Włochy