Linguine al pesto di nocciole ed erbette
TM5 TM6

Linguine al pesto di nocciole ed erbette

4.4 (14 ocen)

Składniki

  • 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di nocciole, sgusciate e spellate
  • ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 20 g di rucola fresca, lavata
  • 30 g di spinaci baby freschi, lavati
  • 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di pasta secca tipo bavette

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2422 kJ / 579 kcal
Białko
13.4 g
Węglowodany
58.5 g
Tłuszcz
32.4 g
Błonnik
3.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy