Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di carote, pelate e tagliate a bastoncini
- 250 g di porri, la parte bianca tagliata longitudinalmente
- 500 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 600 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, a tocchi (3 cm circa)
- 25 g di burro
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 25 g di farina tipo 00
- 50 g di panna (35% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1712 kJ / 409 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo speziato alle arachidi
50min
Filetto di orata con peperoni
25min
Baccalà alla Soutelo
30min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 min
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45min
Quinoa con code di gambero
30min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Cozze allo zafferano
55min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min