Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di carote, pelate e tagliate a bastoncini
- 250 g di porri, la parte bianca tagliata longitudinalmente
- 500 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 600 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, a tocchi (3 cm circa)
- 25 g di burro
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 25 g di farina tipo 00
- 50 g di panna (35% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1712 kJ / 409 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone teriyaki
50min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1小时 35 分钟
Manzo alla Stroganoff
1小时
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 Std. 10 Min
Crêpes con pollo e salsa poblano
1 Std. 30 Min
Zuppa di pesce con zucca e tofu
1 Std. 10 Min
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1小时 15 分钟
Stufato di lenticchie al curry e pollo
8h 45min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2 Std.
Moqueca
1h 20min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15 min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min