Calulu di pesce

Calulu di pesce

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 100 g di okra fresca (o gombo)
  • 1 limone, preferibilmente biologico il succo spremuto fresco
  • 300 g di cipolla a pezzi
  • 150 g di pomodori a pezzi
  • 5 g di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per servire
  • 1 peperoncino piccante fresco
  • 100 g di olio di palma
  • 200 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
  • 80 g di foglie di cavolo a listarelle (0.5 cm)
  • 50 g di spinaci freschi in foglia a listarelle (0.5 cm)
  • 1 foglia di alloro secca
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 pizzico di cumino in polvere
  • 15 g farina
  • 1200 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 6 pezzi)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 38 g
Kalorie 1481.2 kJ / 354 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...