Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di peperoni verdi a pezzi (2 cm)
- 1 peperoncino di Caienna fresco
- 2 spicchi di aglio
- 2 cipollotti a pezzi
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperone rosso a pezzi piccoli (1 cm)
- 200 g di funghi champignon freschi, puliti e a fette
- 150 g di zucchine, con fiore a pezzi (1 cm)
- 300 g di carne di manzo a listarelle (1 cm)
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 300 g di vermicelli di riso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 66.8 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con salsa al curry
50min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50min
Maiale allo zenzero
25min
Involtini primavera vietnamiti
40min
Noodles con gamberi e avocado
35min
Noodles con agnello e verdure
30min
Noodles con verdure al curry
35min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Wraps di pollo con insalata, cetrioli e pomodorini
45min
Pulao di gamberi
50min
Yaki Soba
55min