Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di peperoni verdi a pezzi (2 cm)
- 1 peperoncino di Caienna fresco
- 2 spicchi di aglio
- 2 cipollotti a pezzi
- 3 pizzichi di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperone rosso a pezzi piccoli (1 cm)
- 200 g di funghi champignon freschi, puliti e a fette
- 150 g di zucchine, con fiore a pezzi (1 cm)
- 300 g di carne di manzo a listarelle (1 cm)
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 300 g di vermicelli di riso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 66.8 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maiale allo zenzero
25 Min
Noodles con gamberi e avocado
35 Min
Riso al curry gamberi e verdure
40 Min
Pollo alla paprika con riso venere
30 Min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Riso Kashmiri
30 Min
Pulao di gamberi
50 Min
Pollo alla pechinese
55min
Zuppa di manzo con verdure
30 Min
Kofta
40 Min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1 Std.
Noodles con verdure al curry
35 Min