Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 scalogni a metà (60 g circa)
- 1 peperoncino rosso piccante
- 70 g di cipolla in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 500 g di acqua
- 150 g di peperone rosso a tocchetti
- 150 g di mais dolce in scatola
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di cozze fresche pulite
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di filetti di merluzzo
- 150 g di code di gambero fresche
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1664 kJ / 397.8 kcal
- Białko
- 41.2 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4.5 g
Alternatywne przepisy
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1sa 40 dk
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 Min
Leek and tattie soup
40min
Yakisoba con gamberi
30 min
Zuppa di broccoli e formaggio cheddar in pangotta
50 min
Marinatura all'ananas
20 min
Chop suey ai gamberi
1h
Burro mediterraneo
5hod. 20min
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2小时
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Fideuá di polpo
1h 10min
Baklava
1 godz. 30 min