Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 scalogni a metà (60 g circa)
- 1 peperoncino rosso piccante
- 70 g di cipolla in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 500 g di acqua
- 150 g di peperone rosso a tocchetti
- 150 g di mais dolce in scatola
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di cozze fresche pulite
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di filetti di merluzzo
- 150 g di code di gambero fresche
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1664 kJ / 397.8 kcal
- Białko
- 41.2 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4.5 g
Alternatywne przepisy
Frittata di verdure
1 Std. 10 Min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Harira
40 min
Uova fiamminghe al vapore
45 min
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Tanpa peringkat
Zuppa del golfo
1h 30min
Salsa al formaggio di pecora
20 min
Pollo alla pechinese
55 Min
Gnocchi de' susini
1h
Zuppa del pescatore
50 min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2 Std. 15 Min
Cassoeula
1h 25min