Cachupa de peixe
TM5 TM31

Cachupa de peixe

4.4 (7 ocen)

Składniki

  • 2 scalogni a metà (60 g circa)
  • 1 peperoncino rosso piccante
  • 70 g di cipolla in quarti
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 150 g di peperone rosso a tocchetti
  • 150 g di mais dolce in scatola
  • 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 500 g di cozze fresche pulite
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 400 g di filetti di merluzzo
  • 150 g di code di gambero fresche

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1664 kJ / 397.8 kcal
Białko
41.2 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy