Cachupa de peixe

Cachupa de peixe

4.5 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 scalogni a metà (60 g circa)
  • 1 peperoncino rosso piccante
  • 70 g di cipolla in quarti
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 150 g di peperone rosso a tocchetti
  • 150 g di mais dolce in scatola
  • 200 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 500 g di cozze fresche pulite
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 400 g di filetti di merluzzo
  • 150 g di code di gambero fresche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 41.2 g
Kalorie 1664 kJ / 397.8 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 4.5 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...