Manzo con peperoni in salsa piccante

Manzo con peperoni in salsa piccante

3.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • 50 g olio di semi di girasole
  • 1000 g di punta di petto di manzo a striscioline (1 cm x 5 cm)
  • 1 - 2 cucchiai rasi di peperoncino rosso secco a piacere
  • 100 g di salsa di soia
  • 30 g di salsa di ostriche
    30 g di salsa di pesce
  • 100 g di sake
  • 400 g di peperoni verdi a striscioline
  • 400 g di cipolle a striscioline
  • 4 cucchiai di olio di sesamo tostato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 36 g
Kalorie 1510 kJ / 361 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...