Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di olio di semi di girasole
- 1000 g di punta di petto di manzo, a striscioline (1 cm x 5 cm)
- 1 - 2 cucchiai rasi di peperoncino rosso secco, a piacere
- 100 g di salsa di soia
-
30
g di salsa di ostriche
lub 30 g di salsa di pesce - 100 g di sake
- 400 g di peperoni verdi a striscioline
- 400 g di cipolle a striscioline
- 4 cucchiai di olio di sesamo tostato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1510 kJ / 361 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso cantonese allo zenzero
35min
Pollo speziato alle arachidi
50 min
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2h 20min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 phút
Sovracosce di pollo agli anacardi
40min
Costine di maiale in agrodolce
50 min
Spiedino souvlaki di pollo e peperoni con riso
1h 5 min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1h 15min
Marinatura al Whisky
15min
Maiale brasato con uovo e riso
45 min
Manzo alla Stroganoff
1h
Ramen giapponese
1h 40min