Pomodori ripieni con formaggio di capra
TM31 TM5 TM6

Pomodori ripieni con formaggio di capra

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 4 pomodori maturi
  • 4 pizzichi di sale, a piacere
  • 250 g di pancetta a cubetti, affumicata
  • 120 g di funghi champignon, a fette
  • 1 formaggio di capra (circa 200 g), stagionato, a dadini
  • 2 cucchiaini di erbe aromatiche della Provenza
    lub 2 cucchiaini di erbe aromatiche secche miste
  • 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1078 kJ / 259 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
20 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy