Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di farina tipo 00
- 600 g di carne di maiale a tocchi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 20 g di salsa di soia
- 1 pizzico di sale
- 300 g di riso basmati bianco (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2602 kJ / 622 kcal
- Białko
- 38.2 g
- Węglowodany
- 70.5 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Błonnik
- 1.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con salsa al curry
50 dk
Manzo alla borgognona
1h 35min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 dk
Cous cous di pollo speziato
30 Min
Moqueca
1h 20min
Chili con carne
1h 20min
Pulao di gamberi
50 dk
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 Min
Pollo al Rum e cocco
2sa 30 dk
Spezzatino di vitello al curry
40 dk
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 dk