Urządzenia i Akcesoria
Wild Rice Pork Pilaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
oil divided1 ½ oz
-
garlic cloves divided2
-
18 oz pork neck, boneless, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, dividedpork loin boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided18 oz
-
sweet paprika divided4 - 6 pinches
-
carrots cut into pieces7 oz
-
yellow onions cut into pieces7 ½ oz
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish1 oz
-
wild rice pilaf blend11 oz
-
tomato paste1 oz
-
water25 oz
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
pitted prunes1 ½ oz
-
fresh sage leaves1 sprig
-
fresh cilantro leaves plus extra to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
181 mg
Białko
36 g
Kalorie
2917 kJ /
696 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
40 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Devilled Eggs
55 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Turkey Bolognese Sauce
50 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.