Urządzenia i Akcesoria
Wild Rice Pork Pilaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
oil divided1 ½ oz
-
garlic cloves divided2
-
18 oz pork neck, boneless, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, dividedpork loin boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided18 oz
-
sweet paprika divided4 - 6 pinches
-
carrots cut into pieces7 oz
-
yellow onions cut into pieces7 ½ oz
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish1 oz
-
wild rice pilaf blend11 oz
-
tomato paste1 oz
-
water25 oz
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
pitted prunes1 ½ oz
-
fresh sage leaves1 sprig
-
fresh cilantro leaves plus extra to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
181 mg
Białko
36 g
Kalorie
2917 kJ /
696 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Squid Ink Pasta
1 godz.
Pork Pilaf
45 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 godz. 45 min
Greek Style Pork Stew
50 min
Greek Style Pork Stew
1 godz.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Orange Creamsicle Whip
10 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min