
Urządzenia i Akcesoria
Orzechowe gryczotto z tymiankiem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
kaszy gryczanej, niepalonej300 g
-
wody650 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
orzechów włoskich, łuskanych80 g
-
orzechów laskowych20 g
-
tymianku, świeżego5 g
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki40 g
-
ząbki czosnku2
-
cebuli40 g
-
masła30 g
-
soli½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
567.7 kcal /
2376.8 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
32.2 g
Węglowodany
57.9 g
Błonnik
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZIMA
10 Przepisów
Polska
Polska