
Urządzenia i Akcesoria
Tatar z fasoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
50 - 60 g cebuli przekrojonej na pół
-
20 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
-
400 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej, opłukanej
-
30 g koncentratu pomidorowego
-
1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
-
¼ - ½ łyżeczki syropu z agawy
-
½ - 1 łyżeczka soli
-
½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
2 ogórki konserwowe pokrojone w plasterki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
157 kcal /
657.4 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
37.3 g
Błonnik
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WEGAŃSKA KUCHNIA
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasztet pieczarkowy
2 godz. 50 min
Wegańskie "mięso"
1 godz. 15 min
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 min
Hummus z suszonymi pomidorami
10 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 min
Pasztet z bakłażana z pomidorowym coulis
2 godz.
Meksykańska pasta z fasoli
20 min
Pasztet warzywny z soczewicą
2 godz. 30 min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 min
Pasztet gryczany pełen roślinnego białka
3 godz.
Pasta bezjajeczna
5 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min