Tatar z fasoli

Tatar z fasoli

4.1 87 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje

Składniki

  • cebuli przekrojonej na pół
    50 - 60 g
  • kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
    20 g
  • czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej, opłukanej
    400 g
  • koncentratu pomidorowego
    30 g
  • papryki wędzonej, mielonej
    1 łyżeczka
  • syropu z agawy
    ¼ - ½ łyżeczki
  • soli
    ½ - 1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ - ¾ łyżeczki
  • ogórki konserwowe pokrojone w plasterki
    2

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 157 kcal / 657.4 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 37.3 g
Błonnik 14.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...