Urządzenia i Akcesoria
Tatar z fasoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 porcje
Składniki
-
50 - 60 g cebuli przekrojonej na pół
-
20 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
-
400 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej, opłukanej
-
30 g koncentratu pomidorowego
-
1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
-
¼ - ½ łyżeczki syropu z agawy
-
½ - 1 łyżeczka soli
-
½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
2 ogórki konserwowe pokrojone w plasterki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
14 g
Kalorie
657.4 kJ /
157 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
14.6 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WEGAŃSKA KUCHNIA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasztet warzywny z soczewicą
2 Std. 30 Min
Pasztet sojowy z pistacjami
15 Std.
Pasta bezjajeczna
5 Min
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
5 Min
Wegańskie "mięso"
1 Std. 15 Min
Pasta z pieczonego kalafiora z parmezanem
1 Std. 10 Min
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 Min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 Min
Pasztet z bakłażana z pomidorowym coulis
2 Std.
Pasta z cukinii i soczewicy
1 Std. 10 Min
Ragout z soczewicą i burakami
2 Std. 10 Min
Pasztet gryczany pełen roślinnego białka
3 Std.