Farfalle in crema di uova e cavolfiore

Farfalle in crema di uova e cavolfiore

3.2 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni

Składniki

  • 80 g di ricotta salata a pezzi
  • 400 g di cavolfiore le cimette, lavate e asciugate
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 600 g di acqua
  • 500 g di pasta secca tipo farfalle
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 89.2 mg
Białko 13.3 g
Kalorie 1408.4 kJ / 336.6 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 50.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...