Wersje kompatybilne
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinated chicken skewers
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 tsp ground allspice (see Tips)
- 450 g skinless chicken breast fillets, cut into long thin strips (5 mm thick, 2 cm wide)
- 6 - 8 cherry tomatoes (opcjonalnie)
- 50 g brown onion
- 60 g tomato paste
- 4 - 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 80 g water
- 20 g vinegar
Salad dressing
- 50 g cherry tomato, cut into halves
- 15 g white wine vinegar
- 20 g olive oil
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper (opcjonalnie)
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
Steamed chicken skewers, cumin rice and warm vegetable salad
- 200 g basmati rice
- 1700 g water
- 120 g carrots, cut into pieces
- 1 tsp cumin seeds (opcjonalnie)
- 1 ½ tsp salt
- 600 g mixed vegetables (e.g. capsicum, eggplant, zucchini, cauliflower, broccoli, asparagus), cut into pieces (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1801 kJ / 431 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 6.8 g
Alternatywne przepisy
Meatballs with tomato sauce
40min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Chicken and warm potato salad
55min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Lamb stew with couscous
2 godz. 10 min
Chicken and cashews
55min
Thai chicken wraps
40min
Chicken pad thai
55min
Thai beef salad with noodles
1h
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min