Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
TM5 TM6

Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad

3.5 (8 ocen)

Składniki

Marinated chicken skewers

  • 1 ½ tsp salt
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 1 tsp ground sweet paprika
  • 1 tsp ground allspice (see Tips)
  • 450 g skinless chicken breast fillets, cut into long thin strips (5 mm thick, 2 cm wide)
  • 6 - 8 cherry tomatoes (opcjonalnie)
  • 50 g brown onion
  • 60 g tomato paste
  • 4 - 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 80 g water
  • 20 g vinegar

Salad dressing

  • 50 g cherry tomato, cut into halves
  • 15 g white wine vinegar
  • 20 g olive oil
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper (opcjonalnie)
  • 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only

Steamed chicken skewers, cumin rice and warm vegetable salad

  • 200 g basmati rice
  • 1700 g water
  • 120 g carrots, cut into pieces
  • 1 tsp cumin seeds (opcjonalnie)
  • 1 ½ tsp salt
  • 600 g mixed vegetables (e.g. capsicum, eggplant, zucchini, cauliflower, broccoli, asparagus), cut into pieces (3 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1801 kJ / 431 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
48 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy