Urządzenia i Akcesoria
Bunny chow
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
tomatoes (medium), cut into quarters2
-
tomato paste1 tbsp
-
curry powder1 tbsp
-
white sugar2 tsp
-
white vinegar2 tbsp
-
salt2 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
potatoes peeled and cut into cubes (approx. 3 cm)350 g
-
dried bay leaf1
-
chicken thigh fillet cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
sultanas40 g
-
bread loaves (unsliced - see Tips)3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1968.1 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
3498.8 kJ /
833 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
127.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Malva pudding
50 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Koeksisters
1 godz.
Milk tart
3 godz.
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Baked pumpkin and beef stew
3 godz.
Traditional bobotie
1 godz. 30 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
South African curry mince
45 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min