Urządzenia i Akcesoria
Beef, ale and dumpling stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Dumplings
-
cheddar cheese cut into pieces50 g
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
plain flour140 g
-
butter20 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
milk40 g
-
egg1
-
extra virgin olive oil to grease
Stew
-
extra virgin olive oil55 g
-
garlic cloves4
-
beef chuck steak cut into pieces (5-6 cm)800 g
-
onion halved150 g
-
plain flour70 g
-
Beef stock paste1 tbsp
-
water500 g
-
Worcestershire sauce40 g
-
VEGEMITE®2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only4 sprig
-
ale500 g
-
button mushrooms quartered150 g
-
carrot sliced (5 mm)100 g
-
fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
735.8 mg
Białko
58.1 g
Kalorie
3403.3 kJ /
813.4 kcal
Tłuszcz
34.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Easy citrus pie
1 godz.
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Cottage pie
1 godz. 30 min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 godz. 45 min
Marinated chicken with salsa
40 min
Whitebait fritters
35 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Macaroni carbonara
30 min
Filo chicken pie
45 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min