Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz white onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 8 oz tomato sauce
- ½ oz canned chipotle chilies, in adobo sauce, minced
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp smoked paprika
- 4 oz beef stock
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 31 ½ oz boneless beef chuck roast, partially trimmed of fat, cut into pieces (1 in.)
- 53 oz water
- cilantro, to garnish
- tortillas, to serve
- guacamole, to serve
- salsa, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortilla Soup
25min
Chicken Enchiladas
40min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Carnitas
50 min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45 min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Beef Tostadas
1h 10 min
Chicken Marsala
40min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Chicken Fajita Soup
50 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min