Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz white onions, cut into pieces
- ½ oz canned chipotle chilies, in adobo sauce, minced
- 8 oz tomato sauce
- 2 garlic cloves
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp smoked paprika
- 4 oz beef stock
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 31 ½ oz boneless beef chuck roast, partially trimmed of fat, cut into pieces (1 in.)
- 53 oz water
- guacamole, to serve
- salsa, to serve
- tortillas, to serve
- cilantro, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Enchiladas
40 min
Beef Tostadas
1h 10 min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Tortilla Soup
25 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Mexican Lasagna
1h 20 min
Chili Taco Dip
1h
Pork Gyros with Tzatziki
15 Min
Chicken Parmesan
1h 10 min
Texas BBQ Pulled Pork
1 godz. 30 min
Beef Empanadas
1h 10 min