
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 7 oz masa harina
- 1 oz all-purpose flour
- 1 tsp baking powder
- 1 oz canola oil
- 9 oz water
- ½ tsp salt, to taste
Filling
- 35 oz water
- 1 carrot, cut into pieces (1 in.)
- 3 oz red new potatoes, cut into pieces (1 in.)
-
2
oz leek, cut into pieces (1 in.)
lub 2 oz red onion, cut into pieces - 3 sprigs cilantro, leaves and tender stems
- 4 tsp chicken stock paste
- 1 oz extra virgin olive oil
- 12 oz chicken, boneless, skinless, cut into pieces (1 in.)
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 4 - 5 oz avocado, cut into pieces (approx. 1 sm.)
- 1 oz mayonnaise
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
-
8
tbsp cotija cheese
lub 8 tbsp feta cheese
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2004 kJ / 479 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fruit Ice Cream
5 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 godz. 20 min
Minestrone
45 min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Turkey Chili
45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Mexican Lasagna
1 godz. 20 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Barbecue Hollandaise
20 min