Urządzenia i Akcesoria
Deser kokosowy z Varomy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
11 sztuk
Składniki
-
100 g wiórków kokosowych
-
100 g ryżu
-
1200 g wody
-
400 g dyni, mrożonej, rozmrożonej400 g dyni Hokkaido, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
200 g mleczka kokosowego
-
100 g cukru trzcinowego
-
¼ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
63.5 mg
Białko
2 g
Kalorie
724.6 kJ /
173.2 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
21.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Z DYNIĄ
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kokosowy chłodnik z awokado i pastą curry
40 min
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
40 min
Zapiekany biały ser z jabłkami
55 min
Sałatka z makaronem razowym i jabłkiem
35 min
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
8 godz. 30 min
Brazylijskie trufle z mango
3 godz. 45 min
Siemianka
20 min
Rożki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Tort dyniowy
2 godz. 40 min
Sernik dyniowy na czekoladowym spodzie
9 godz.
Dyniowe bułeczki śniadaniowe
1 godz. 50 min
Ciemny mus z migdałów
15 min