
Urządzenia i Akcesoria
Deser kokosowy z Varomy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
11 sztuk
Składniki
-
wiórków kokosowych100 g
-
ryżu100 g
-
wody1200 g
-
dyni Hokkaido, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki400 g
-
mleczka kokosowego200 g
-
cukru trzcinowego100 g
-
soli¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
173.2 kcal /
724.6 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
21.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Sód
63.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Z DYNIĄ
11 Przepisów
Polska
Polska