Urządzenia i Akcesoria
Deser kokosowy z Varomy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
11 sztuk
Składniki
-
100 g wiórków kokosowych
-
100 g ryżu
-
1200 g wody
-
400 g dyni, mrożonej, rozmrożonej400 g dyni Hokkaido, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
200 g mleczka kokosowego
-
100 g cukru trzcinowego
-
¼ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
63.5 mg
Białko
2 g
Kalorie
724.6 kJ /
173.2 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
21.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Z DYNIĄ
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Mleko marcepanowo-makowe
20 min
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
1 godz.
Ryżowo-kokosowe kulki (arancini) nadziewane suszonymi śliwkami
1 godz. 20 min
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
40 min
Zapiekany biały ser z jabłkami
55 min
Ciasto ryżowe ze słodką pastą z fasoli adzuki
8 godz. 30 min
Dwukolorowy koktajl z rzodkiewek
15 min
Zapiekanka z kuskusu i dyni (dla dzieci)
1 godz. 40 min
Tort dyniowy
2 godz. 40 min
Sernik dyniowy na czekoladowym spodzie
9 godz.
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 godz. 30 min
Dyniowy shake z ziarnami amarantusa
25 min