
Urządzenia i Akcesoria
Pamoczka grodzieńska
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
twarogu, półtłustego pokrojonego na kawałki250 g
-
kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu120 g
-
zsiadłego mleka120 g
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
soli½ - ¾ łyżeczki
-
cukru1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
142.3 kcal /
595.6 kJ
Białko
13.5 g
Tłuszcz
7.1 g
Węglowodany
5.9 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA KRESOWA
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2 godz. 35 min
Banany smażone w cieście
40 min
Rabarbarowa lasagne
1 godz. 10 min
Oładki ziemniaczane z grzybami
1 godz. 10 min
Litewskie bliny pszenno-owsiane
1 godz. 10 min
Kniszki ziemniaczane
2 godz.
Podhalańskie moskole
1 godz.
Medaliony ziemniaczane z salsą z pomidorów i awokado
45 min
Placuszki z kukurydzą i kolendrą
50 min
Naleśniki z nadzieniem ruskim
45 min
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25 min
Naleśniki à la Suzette
55 min