Urządzenia i Akcesoria
Savoury potato bundt
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
16 portions
Składniki
-
unsalted butter for greasing
-
breadcrumbs for coating2 tbsp
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm - see Tips)100 g
-
fresh parsley leaves only (see Tips)2 sprigs
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)1000 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
bacon cut into small pieces (5 mm)200 g
-
eggs2
-
self-raising flour100 g
-
dried oregano (see Tips)1 tsp
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
549.1 mg
Białko
7 g
Kalorie
529.2 kJ /
126 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Classic meatloaf
1sa 35 dk
Buttermilk bread
2sa
Basic bread rolls
45 dk
Hot cross buns
1sa 40 dk
Quiche Lorraine
45 dk
Brazilian cheese puffs
20 dk
Curried green beans
40 dk
Fish balls with yoghurt sauce
1sa 50 dk
Basic bread
1sa 35 dk
Classic mushroom risotto
30 dk
Herb and garlic pull-apart bread
1sa 35 dk
Three cheese spinach scrolls
2sa 15 dk