Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g dried egg noodles
- 6 eschalots, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 40 g oil
- 4 - 5 tbsp Thai red curry paste, to taste (see Tips)
- 500 g chicken thigh fillets, cut into thin strips
- 2 tbsp fish sauce
- 1 tbsp palm sugar, grated
- ½ tsp ground turmeric
- 400 g coconut milk
- 2 tbsp lime juice
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 5 - 6 stalks pak choy, cut into halves
- 2 - 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 50 g fresh bean sprouts, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3207.2 kJ / 763.6 kcal
- Białko
- 41.2 g
- Węglowodany
- 61.4 g
- Tłuszcz
- 36.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.2 g
- Błonnik
- 12.9 g
- Sód
- 1963.5 mg
Alternatywne przepisy
Nasi goreng
40min
Coconut poached chicken salad
45min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Spiced lamb pie
40min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Chilli beef with lemon feta
30min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Asian-style pork noodles
1hod.
Hoisin pork bowl
30min
Warm satay chicken salad
55 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min