Urządzenia i Akcesoria
Chiang Mai noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
dried egg noodles200 - 250 g
-
eschalots cut into halves6
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1 - 2
-
oil40 g
-
Thai red curry paste to taste (see Tips)4 - 5 tbsp
-
chicken thigh fillet cut into thin strips500 g
-
fish sauce2 tbsp
-
palm sugar grated1 tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
coconut milk400 g
-
lime juice2 tbsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water400 g
-
pak choy cut into halves5 - 6 stalks
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2 - 4
-
fresh coriander leaves only, for garnishing4 sprigs
-
fresh bean sprouts for garnishing50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1963.5 mg
Białko
41.2 g
Kalorie
3207.2 kJ /
763.6 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
61.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Chilli beef with lemon feta
30min
Hoisin pork bowl
45min
Thai beef salad
1h 15min
Sticky sesame chicken
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Warm satay chicken salad
55min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Nasi goreng
40min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Asian-style pork noodles
1h