![Minipavlovas Minipavlovas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2DC3D88A-B8F1-46C1-B432-EC7C84236328/Derivates/8CF5C671-FADF-40DB-A3BC-4CBE9629B440.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les meringues
- 150 g de blancs d'œufs (4-5 œufs env.)
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de sucre glace maison
La chantilly à la framboise
- 100 g de framboises
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le montage
- 200 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 734.1 kJ / 174.9 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Pavlova aux fruits rouges
4 godz.
Crème diplomate aux fruits
1 Std.
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 godz.
Mille-feuille express framboise-citron
30 Min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 godz.
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35 min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3klst
Choux meringués aux fruits de la Passion
2h 45 min
Tarte au citron destructurée
20 Min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min