Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les meringues
- 150 g de blancs d'œufs (4-5 œufs env.)
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de sucre glace maison
La chantilly à la framboise
- 100 g de framboises
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
Le montage
- 200 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 734.1 kJ / 174.9 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Minipavlova de Pâques aux fraises
3 Std. 35 Min
Eton mess, fraises et rhubarbe
1 Std. 10 Min
Pavlova aux figues
4h
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Pavlova en verrine
14 Std. 30 Min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 Std. 15 Min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3 Std.
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2h
Eclairs framboises-pistaches
24h
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Pavlova aux fruits rouges
4h