Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le crumble
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
La garniture
- 2 citrons verts
- 50 g de cassonade
- 500 g de mangues fraîches, coupées en dés
- 20 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 180 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2063 kJ / 493 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 51.2 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 min
Tiramisu choco-pistache en verrines
3h 30min
Gianduja choco-Passion
18 godz. 20 min
Pièges aux speculoos
3h 15min
Tarte au citron destructurée
20 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 Std. 40 Min
Tarte aux chocolats
2h 20min
Crumble aux fraises et aux pommes, crème au basilic
50min
Cheesecake praliné
4 Std.
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Tarte au citron destructurée
20 min