Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert

Crumble au chocolat blanc, mangue et citron vert

4.6 49 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 portions

Składniki

Le crumble
  • de beurre coupé en morceaux
    50 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • d'amandes en poudre
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
La garniture
  • citrons verts
    2
  • de cassonade
    50 g
  • de mangues fraîches, coupées en dés
    500 g
  • de sucre en poudre
    20 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    150 g
  • de chocolat blanc détaillé en morceaux
    180 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 493 kcal / 2063 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 29.3 g
Węglowodany 51.2 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...