Terrine de viandes express

Terrine de viandes express

4.2 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de lait
  • 30 g de pain blanc la mie seulement
  • 250 g de viande de bœuf dans la bavette, en cubes
  • 250 g de côtes de porc, désossées désossées
  • 100 g d'oignon (1), coupé en 4
  • 1 gousse d'ail
  • du sel
  • 40 g d'amandes décortiquées
  • 25 feuilles de menthe
  • du poivre moulu
  • 20 g d'huile d'olive
  • 2 œufs
  • ½ c. à café de cumin en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 44 g
Kalorie 1845 kJ / 441 kcal
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...