Terrine de viandes express

Terrine de viandes express

4.1 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • de lait
    200 g
  • de pain blanc la mie seulement
    30 g
  • de viande de bœuf dans la bavette, en cubes
    250 g
  • de côtes de porc désossées
    250 g
  • d'oignon (1), coupé en 4
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • du sel
  • d'amandes décortiquées
    40 g
  • feuilles de menthe
    25
  • du poivre moulu
  • d'huile d'olive
    20 g
  • œufs
    2
  • de cumin en poudre
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 441 kcal / 1845 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...