
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La vinaigrette
- 20 g de vinaigre aux agrumes
- 20 g de vinaigre balsamique blanc
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 10 g d'huile de noisette
La garniture
- 30 g d'échalote
- 3 brins de persil frais équeutés
- 250 g de carottes coupées en tronçons
- 150 g de tomates coupées en petits dés
- 6 œuf
- 6 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 200 g de feuille de salade verte
- 18 tranches de jambon cru
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 278 kcal / 1156 kJ
- Białko
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Węglowodany
- 7 g
- Błonnik
- 2 g