
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'échalote
- 150 g de vin rouge
- 300 g de carottes coupées en bâtonnets (1 x 7 cm)
- 1 échine de porc, désossée (500 g, env. Ø 6 cm)
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- 130 g d'eau
-
½
c. à café de fond de viande maison
lub ½ cube de bouillon de viande - 8 baies de genièvre
-
25
g de confiture de cerises
lub 25 g de confiture de fruits rouges - 20 g de beurre
- 1 c. à café de fécule de maïs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 250 kcal / 1047 kJ
- Białko
- 29 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Węglowodany
- 11 g
- Błonnik
- 2.5 g