Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de filet de bœuf, sans barde et non ficelé
- 100 g de feuilles d'épinards frais
- 1 filet d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de basilic frais, ciselé
- 800 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1640 kJ / 393 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Veau aux olives
1小时
Cailles farcies
1小时 15 分钟
Pappardelles au lapin et au pesto
1小时
Filet de porc et ses légumes, sauce au vin
45 Min
Noisettes d'agneau en croûte d'herbes et ses légumes
50min
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 Min
Cailles farcies au foie gras
55min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45 Min
Bœuf aux champignons
30min
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2u. 45min
Filet de poulet sauce poulette
20 Min
Magret de canard aux cinq épices, champignons, légumes et riz
1小时 15 分钟