
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de filet de bœuf sans barde et non ficelé
- 100 g de feuilles d'épinards frais
- 1 filet d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de gros sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 10 g de basilic frais ciselé
- 800 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 393 kcal / 1640 kJ
- Białko
- 40 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Węglowodany
- 26 g