Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts

Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts

4.2 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    20 g
  • cuisses de lapin
    4
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    5 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    5 pincées
  • de thym frais
    4 branches
  • d'eau
    700 g
  • gousses d'ail non pelées
    12
  • de haricots verts frais
    500 g
  • de petites pommes de terre nouvelles coupées en deux
    200 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    50 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 459 kcal / 1918 kJ
Białko 37.5 g
Tłuszcz 24.3 g
Węglowodany 19.8 g
Błonnik 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...