Papillotes d'agneau à la feta

Papillotes d'agneau à la feta

4.6 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    2
  • de persil frais
    1 bouquet
  • d'eau
    500 g
  • de gros sel
    ½ c. à café
  • de pommes de terre coupées en rondelles fines
    500 g
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de viande d'agneau avec os, dans le gigot (env. 1 kg)
    6 tranches
  • de tomates coupées en rondelles (4 tomates moyennes)
    120 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de feta coupée en dés
    180 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 644 kcal / 2692 kJ
Białko 48.2 g
Tłuszcz 32.2 g
Węglowodany 40.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...