Papillotes d'agneau à la feta

Papillotes d'agneau à la feta

4.6 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 2 gousses d'ail
  • 1 bouquet de persil frais
  • 500 g d'eau
  • ½ c. à café de gros sel
  • 500 g de pommes de terre coupées en rondelles fines
  • 15 g d'huile d'olive
  • 6 tranches de viande d'agneau avec os, dans le gigot (env. 1 kg)
  • 120 g de tomates coupées en rondelles (4 tomates moyennes)
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 180 g de feta coupée en dés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 48.2 g
Kalorie 2692 kJ / 644 kcal
Tłuszcz 32.2 g
Węglowodany 40.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...