![Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/60499D44-818C-49E6-9FB2-ECF385C65BD0/Derivates/FAD04285-C4E2-486B-8B0A-90F5C20D3247.jpg)
Wersje kompatybilne
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau
- 80 g de sucre de canne
- 1 - 2 branches de romarin frais
- 800 g d'abricots frais
- 40 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 701 kJ / 166 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho de melon
10 min
Guacamole de petits pois
20 Min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20 Min
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1 Std. 10 Min
Soupe glacée aux amandes
1h 15 min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 Min
Velouté de châtaigne
35 min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 min
Gaspacho indien
2h