Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive

Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive

4.7 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 200 g d'eau
  • 80 g de sucre de canne
  • 1 - 2 branches de romarin frais
  • 800 g d'abricots frais
  • 40 g d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1 g
Kalorie 701 kJ / 166 kcal
Tłuszcz 6.8 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 26.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...