Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive

Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive

4.7 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    200 g
  • de sucre de canne
    80 g
  • de romarin frais
    1 - 2 branches
  • d'abricots frais
    800 g
  • d'huile d'olive
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 166 kcal / 701 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 26.3 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...