Wersje kompatybilne
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau
- 80 g de sucre de canne
- 1 - 2 branches de romarin frais
- 800 g d'abricots frais
- 40 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 701 kJ / 166 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Velouté glacé aux petits pois
40min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3 Std. 30 Min
Gaspacho indien
2h
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Pêches au basilic
30min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Gaspacho
12h
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho de tomate
20 Min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min