
Urządzenia i Akcesoria
Soupe froide pomme-betterave
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux65 g
-
de beurre15 g
-
pommes granny-smith coupées en quatre300 g
-
betteraves cuites, coupées en cubes, et quelques lamelles pour la finition600 g
-
d'oranges pelées à vif300 g
-
de yaourt au lait de brebis200 g
-
de lait de coco100 g
-
de jus de citron60 g
-
de jus d'orange150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
308 kcal /
1291 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les soupes
50 Przepisów
Francja
Francja