Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 8 tomates parfumées, de petite taille
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 œuf
- 250 g de ricotta
- 60 g de feta, détaillée en dés
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1613 kJ / 388 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soufflé au fromage express
50min
Soupe froide au concombre
1h
Crumble de légumes, pistaches et noisettes
1h
Tomates soufflées à la ricotta
30 min
Croustillant méditérranéen
1 Std. 15 Min
Croustade aux champignons
1 Std. 15 Min
Flammekueche avec courge, pommes et fines herbes
1h 30min
Tagliatelle aux cèpes
1h
Œufs à la florentine
1h 5min
Légumes farcis
1 Std. 20 Min
Flan au brocoli
1 Std. 20 Min
Lasagne au potiron et chèvre frais
1h