Salmorejo de espárragos

Salmorejo de espárragos

4.7 76 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva virgen extra
    80 g
  • huevos duros
    2
  • dientes de ajo
    2
  • de espárragos blancos con su líquido (340 g)
    1 tarro
  • de espárragos verdes (180 g escurridos)
    1 tarro
  • de vinagre
    20 g
  • de miga de pan blanco
    50 g
  • de sal
    ½ cucharadita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 191 kcal / 798 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 6.2 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...