Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 huevos duros
- 2 dientes de ajo
- 1 tarro de espárragos blancos con su líquido (340 g)
- 1 tarro de espárragos verdes (180 g escurridos)
- 20 g de vinagre
- 50 g de miga de pan blanco
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 798 kJ / 191 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Gazpacho de espárragos verdes
2h
Ajoblanco de cerezas
10min
Ajoblanco
5 Min
Remojón de naranja y bacalao
30 min
Salmorejo para dos
45 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Salmorejo de remolacha
30 min
Gazpacho de hierbabuena
10min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Bacalao dorado
25 min
Salmorejo
10min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min