Crema de merluza y zanahorias con pan de ajo

Crema de merluza y zanahorias con pan de ajo

4.3 79 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones

Składniki

  • 600 g de agua
  • 300 g de espinas de pescado (de merluza)
  • 3 dientes de ajo
  • 70 g de aceite de oliva
  • 50 g de pan (del día anterior) en trozos pequeños
  • 20 g de aceite de oliva (o hasta obtener un total de 30 g)
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 200 g de zanahoria en trozos
  • 50 g de vino blanco
  • 100 g de filete de merluza fresca sin piel ni espinas en trozos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 4.3 g
Kalorie 978 kJ / 234 kcal
Tłuszcz 20.6 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...