Crema de merluza y zanahorias con pan de ajo

Crema de merluza y zanahorias con pan de ajo

4.3 80 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 raciones

Składniki

  • de agua
    600 g
  • de espinas de pescado (de merluza)
    300 g
  • dientes de ajo
    3
  • de aceite de oliva
    70 g
  • de pan (del día anterior) en trozos pequeños
    50 g
  • de aceite de oliva (o hasta obtener un total de 30 g)
    20 g
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de zanahoria en trozos
    200 g
  • de vino blanco
    50 g
  • de filete de merluza fresca sin piel ni espinas en trozos
    100 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 234 kcal / 978 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...