Wersje kompatybilne
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g water
- 2 garlic cloves
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper, to taste
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour
- 1 tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g plain yoghurt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 5.9 g
Alternatywne przepisy
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 Std. 30 Min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Chicken and Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Hake and Prawn Burger
15 Min
Veracruz Fish
30min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Tomato and Haddock Rice
50min