Urządzenia i Akcesoria
Quenelles with Watercress Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Quenelles
-
white fish fillets, skinless cut in pieces375 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
unsalted butter diced100 g
Panade
-
unsalted butter diced30 g
-
milk100 g
-
plain flour50 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
egg whites from medium eggs2
-
water600 g
Sauce
-
cornflour1 Tbsp
-
single cream100 g
-
shallots halved2
-
unsalted butter diced30 g
-
watercress plus extra for garnish150 g
-
water200 g
-
natural yoghurt100 g
-
chicken stock paste1 Tbsp
-
lemon juice only½
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
27 g
Kalorie
2502 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
46 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Asparagus Stem Soup
55 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Onion Soup
1 godz.
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 godz. 15 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Emmental Gougères
50 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min