Urządzenia i Akcesoria
Quenelles with Watercress Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Quenelles
-
white fish fillets, skinless cut in pieces375 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
unsalted butter diced100 g
Panade
-
unsalted butter diced30 g
-
milk100 g
-
plain flour50 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
egg whites from medium eggs2
-
water600 g
Sauce
-
cornflour1 Tbsp
-
single cream100 g
-
shallots halved2
-
unsalted butter diced30 g
-
watercress plus extra for garnish150 g
-
water200 g
-
natural yoghurt100 g
-
chicken stock paste1 Tbsp
-
lemon juice only½
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
27 g
Kalorie
2502 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
46 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
50 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12 godz. 5 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min