Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
15 g Calvadosbrandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.3 g
Kalorie
1943 kJ /
463 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Mushroom Wellingtons
2 godz. 30 min
Houmous
13 godz. 30 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Mushroom Risotto
30 min
Rustic Bread
2 godz.
Sourdough-style Loaf
122 godz. 45 min