Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
15 g Calvadosbrandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.3 g
Kalorie
1943 kJ /
463 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Buckwheat Crêpes
30 min
Basil Pesto
10 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Beurre Blanc
20 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
Polenta Cake
1 godz.
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Basil pesto
10 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min