Urządzenia i Akcesoria
Moroccan Harira and Chicken Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander cut in pieces10 sprigs
-
leeks cut in pieces150 g
-
celery cut in pieces120 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil plus extra for drizzling1 Tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
harissa sauce to taste2 - 3 Tbsp
-
water500 g
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
dried green lentils85 g
-
2 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste2 tsp
-
golden caster sugar1 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
400 g chicken breast fillets, skinless, cut in pieces (2 cm)chicken thighs, boneless and skinless (approx. 400 g), cut in pieces (2 cm)4
-
white bread8 slices
-
plain yoghurt200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1777 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Lebanese Spiced Flatbread
3 godz. 20 min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 godz. 20 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Beef and Feta Koftas
1 godz. 20 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Kashmiri Rice
30 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.