Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
TM6 TM5

Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio

4.3 (20 ocen)

Składniki

  • 120 g onions, quartered
  • 100 g leeks, white part only, cut in pieces
  • 120 g fennel, cut in pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
  • 50 g salted butter, diced
  • 100 g dry white wine
  • 350 g cooked, peeled chestnuts
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • 800 g water
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1282 kJ / 306 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
33.8 g
Tłuszcz
11.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy