
Urządzenia i Akcesoria
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered120 g
-
leeks white part only, cut in pieces100 g
-
fennel cut in pieces120 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
salted butter diced50 g
-
dry white wine100 g
-
cooked, peeled chestnuts350 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
306 kcal /
1282 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
11.9 g
Węglowodany
33.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Watercress Soup
25 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min