Urządzenia i Akcesoria
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered120 g
-
leeks white part only, cut in pieces100 g
-
fennel cut in pieces120 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
salted butter diced50 g
-
dry white wine100 g
-
cooked, peeled chestnuts350 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.9 g
Kalorie
1282 kJ /
306 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Węglowodany
33.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min