Urządzenia i Akcesoria
Baked Spinach and Cheese Strata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)180 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
milk680 g
-
large eggs9
-
Dijon mustard2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
onions quartered100 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
garlic clove1
-
frozen spinach defrosted and water squeezed out (drained weight)280 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
bread cut in cubes (3 cm)250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32.9 g
Kalorie
2271 kJ /
544 kcal
Tłuszcz
31.9 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Creamed Corn
30 Min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 Std. 15 Min
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Potato Base Pizza
1 Std. 5 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Curried Squash Galette
1 Std. 20 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min