Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder350 g
-
carrots200 g
-
crunchy peanut butter (see tip)4 Tbsp
-
water350 g
-
soy dressing, homemade (see tip)60 g
-
cauliflower florets (3 cm)450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
mangetout (opcjonalnie)200 g
-
cashew nuts (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
625 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1246.9 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 Min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 Min
Smoky Paprika Rub
5 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 Min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1 Std. 30 Min
Carrot and swede mash
25 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Crab Salad on English Muffins
2 Std. 45 Min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 Min
Super Quick Broccoli Salad
5 Min