
Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder350 g
-
carrots200 g
-
crunchy peanut butter (see tip)4 Tbsp
-
water350 g
-
soy dressing, homemade (see tip)60 g
-
cauliflower florets (3 cm)450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
mangetout (opcjonalnie)200 g
-
cashew nuts (opcjonalnie) for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
298 kcal /
1246.9 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
24.3 g
Węglowodany
16.9 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
625 mg