Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables

Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables

4.6 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder
    350 g
  • carrots
    200 g
  • crunchy peanut butter (see tip)
    4 Tbsp
  • water
    350 g
  • soy dressing, homemade (see tip)
    60 g
  • cauliflower florets (3 cm)
    450 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • extra virgin olive oil
    2 Tbsp
  • vegetable oil
    20 g
  • mangetout (opcjonalnie)
    200 g
  • cashew nuts (opcjonalnie) for serving

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 298 kcal / 1246.9 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 24.3 g
Węglowodany 16.9 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 625 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...