
Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder350 g
-
carrots200 g
-
crunchy peanut butter (see tip)4 Tbsp
-
water350 g
-
soy dressing, homemade (see tip)60 g
-
cauliflower florets (3 cm)450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
mangetout (opcjonalnie)200 g
-
cashew nuts (opcjonalnie) for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
298 kcal /
1246.9 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
24.3 g
Węglowodany
16.9 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
625 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Soy Dressing
5 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Stracciatella Soup
30 min
Best Basic Houmous
5 min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1 godz. 20 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1 godz.
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min