Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder350 g
-
carrots200 g
-
crunchy peanut butter (see tip)4 Tbsp
-
water350 g
-
soy dressing, homemade (see tip)60 g
-
cauliflower florets (3 cm)450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
mangetout (opcjonalnie)200 g
-
cashew nuts (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
625 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1246.9 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Courgetti Carbonara
40 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min