Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder350 g
-
carrots200 g
-
crunchy peanut butter (see tip)4 Tbsp
-
water350 g
-
soy dressing, homemade (see tip)60 g
-
cauliflower florets (3 cm)450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
mangetout (opcjonalnie)200 g
-
cashew nuts (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
625 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1246.9 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 godz. 30 min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Celeriac Remoulade (TM5)
10 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Cauliflower Rice
10 min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min