Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder350 g
-
carrots200 g
-
crunchy peanut butter (see tip)4 Tbsp
-
water350 g
-
soy dressing, homemade (see tip)60 g
-
cauliflower florets (3 cm)450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
mangetout (opcjonalnie)200 g
-
cashew nuts (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
625 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1246.9 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20 min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 godz. 45 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min