Urządzenia i Akcesoria
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
500 g
Składniki
-
Brazil nuts, shelled, whole soaked in water for 4-8 hours, then drained300 g
-
red peppers quartered150 g
-
tomatoes quartered80 g
-
freshly squeezed lime juice55 g
-
olive oil120 g
-
honey1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
1 tsp fine sea saltherb salt1 tsp
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
235 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1314 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Popcorn and Buckwheat Bread
2 godz.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Chilli con tempeh
20 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2 godz. 45 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min