Urządzenia i Akcesoria
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
500 g
Składniki
-
Brazil nuts, shelled, whole soaked in water for 4-8 hours, then drained300 g
-
red peppers quartered150 g
-
tomatoes quartered80 g
-
freshly squeezed lime juice55 g
-
olive oil120 g
-
honey1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
1 tsp fine sea saltherb salt1 tsp
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
235 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1314 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 Min
Raw Chocolate, Raspberry and Macadamia Bars
2 Std. 55 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Balsamic Spelt Salad
20 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Paleo Lasagne
55 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Sweet Potato Brownies
8 Std. 55 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 Min