Paprika and Lime Brazil Nut Cream
TM6 TM5 TM31

Paprika and Lime Brazil Nut Cream

4.6 (5 ocen)

Składniki

  • 300 g Brazil nuts, shelled, whole, soaked in water for 4-8 hours, then drained
  • 150 g red peppers, quartered
  • 80 g tomatoes, quartered
  • 55 g freshly squeezed lime juice
  • 120 g olive oil
  • 1 tsp honey
  • 1 tsp smoked paprika
  • 1 tsp herb salt
    lub 1 tsp fine sea salt
  • ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 50 g
Kalorie
1314 kJ / 314 kcal
Białko
4.6 g
Węglowodany
5.9 g
Tłuszcz
32.1 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Błonnik
2.8 g
Sód
235 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy