Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting250 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
water cold120 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)400 g
-
olive oil plus 20 g2 Tbsp
-
fresh sage leaves10
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
red onions quartered80 g
-
gluten-free plain white flour20 g
-
milk200 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pine nuts40 g
Pithivier
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1151 mg
Białko
20 g
Kalorie
4576 kJ /
1101 kcal
Tłuszcz
80 g
Tłuszcz nasycony
40 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meringue Topped Mince Pies
55 min
Colcannon
35 min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Aquafaba Meringues
2 godz. 15 min
Roast Carrot Butter
1 godz.
Lentil loaf
1 godz. 55 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 godz. 20 min
Cardamom and Rose Shortbread
1 godz. 30 min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Mushroom Wellingtons
2 godz. 30 min