Wersje kompatybilne
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 120 g water, cold
- 1 tsp xanthan gum
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 400 g cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 80 g red onions, quartered
- 20 g gluten-free plain white flour
- 200 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 40 g pine nuts
Pithivier
- 1 medium egg, beaten
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4576 kJ / 1101 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 80 g
- Tłuszcz nasycony
- 40 g
- Sód
- 1151 mg
Alternatywne przepisy
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 分钟
Lentil moussaka
2h 20 min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Mushroom Pâté
1h 30 min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 分钟
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Veggie Wellington
2h
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 分钟