Urządzenia i Akcesoria
Hash Browns with Scrambled Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces that fit through feeder550 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
tofu, firm cut in pieces450 g
-
tahini1 Tbsp
-
dairy-free milk of choiceoat milk120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable oil for frying4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
357.4 mg
Białko
30.5 g
Kalorie
2148.3 kJ /
513.5 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min
Cabbage Thoran
20 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Pad Thai
45 min
Pasta alla Nerano
40 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 godz. 10 min
Rainbow Flat Bread
50 min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min