Urządzenia i Akcesoria
Hash Browns with Scrambled Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces that fit through feeder550 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
tofu, firm cut in pieces450 g
-
tahini1 Tbsp
-
dairy-free milk of choiceoat milk120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable oil for frying4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
357.4 mg
Białko
30.5 g
Kalorie
2148.3 kJ /
513.5 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Vegan Bolognese
50 min
Vegan Burgers
45 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
30 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min