
Urządzenia i Akcesoria
Quick Lamb Dhansak
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh mint leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
coriander leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
lamb meat diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
vegetable oil plus extra for frying30 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
butternut squash diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water hot500 g
-
rogan josh curry paste (or other indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
501 kcal /
2096 kJ
Białko
36.9 g
Tłuszcz
20.8 g
Węglowodany
41.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lamb Korma
4 godz.
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken Garam Masala
50 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Beef Madras
1 godz. 30 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Pork Vindaloo
4 godz.
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Prawn Bhuna
30 min
Chicken Saag
50 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min