Spaghetti alla Puttanesca
TM6 TM5

Spaghetti alla Puttanesca

4.3 (175 ocen)

Składniki

  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh red chilli, halved
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 2 Tbsp tomato purée
  • 1 Tbsp pickled capers, drained, rinsed
  • 5 anchovy fillets, in oil
  • 2 pinches dried oregano
  • 100 g pitted black olives
  • 400 g tinned chopped tomatoes
    lub ripe tomatoes, diced
  • 850 g water
  • 500 g dried spaghetti
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2000 kJ / 476 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz
96 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy