Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
anchovy fillets, in oil5
-
dried oregano2 pinches
-
pitted black olives100 g
-
ripe tomatoes, dicedtinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2000 kJ /
476 kcal
Tłuszcz
96 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Puttanesca Penne
50 min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 godz.
Seafood Laksa
25 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min