Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
anchovy fillets, in oil5
-
dried oregano2 pinches
-
pitted black olives100 g
-
ripe tomatoes, dicedtinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
2000 kJ /
476 kcal
Tłuszcz
96 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1 godz.
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Pasta alla Norma
50 min
Puttanesca Penne
50 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Prawn Saganaki
35 min
Shakshuka
50 min