Urządzenia i Akcesoria
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
Emmental cheese cut in pieces40 g
-
large egg1
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour20 g
-
milk40 g
-
shallot halved1
-
unsalted butter15 g
-
fresh baby spinach100 g
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
-
100 g cherry tomatoes, halvedtomatoes quartered100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
2175 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min
Halloumi Salad
20 min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 godz. 10 min
Chocolate Banana Smoothie
5 min
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 godz. 30 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Sicilian Salad
30 min
Mango, Strawberry and Pineapple Slush Smoothie
10 min
Orange Smoothie
5 min
Frozen Fruit Breakfast Smoothie
5 min
Banana and Blueberry Smoothie
5 min