Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes

Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes

4.5 97 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 portion

Składniki

  • Emmental cheese cut in pieces
    40 g
  • large egg
    1
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • plain flour
    20 g
  • milk
    40 g
  • shallot halved
    1
  • unsalted butter
    15 g
  • fresh baby spinach
    100 g
  • ground nutmeg (opcjonalnie)
    1 pinch
  • tomatoes quartered
    100 g
    100 g cherry tomatoes, halved

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26 g
Kalorie 2175 kJ / 520 kcal
Tłuszcz 36 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...