
Urządzenia i Akcesoria
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
Emmental cheese cut in pieces40 g
-
large egg1
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour20 g
-
milk40 g
-
shallot halved1
-
unsalted butter15 g
-
fresh baby spinach100 g
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
-
tomatoes quartered100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
520 kcal /
2175 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min
Breakfast Burrito
50 min
Apple Pancakes
30 min
Quinoa and Lettuce Salad
30 min
Low Carb Breakfast Frittata
40 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Banana Milkshake with Honey
5 min