Urządzenia i Akcesoria
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
Emmental cheese cut in pieces40 g
-
large egg1
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour20 g
-
milk40 g
-
shallot halved1
-
unsalted butter15 g
-
fresh baby spinach100 g
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
-
100 g cherry tomatoes, halvedtomatoes quartered100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
2175 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Fried Rice
35 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 min
Porridge with Fresh Fruit
10 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Energising Smoothie
5 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min