Urządzenia i Akcesoria
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
Emmental cheese cut in pieces40 g
-
large egg1
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour20 g
-
milk40 g
-
shallot halved1
-
unsalted butter15 g
-
fresh baby spinach100 g
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
-
100 g cherry tomatoes, halvedtomatoes quartered100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
2175 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min
Low Carb Breakfast Frittata
40 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min