Urządzenia i Akcesoria
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
bacon lardons200 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
dried cranberries100 g
-
pumpkin seeds60 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
lemon thin peelings of skin and 25 g juice1
-
red wine vinegarsherry vinegar20 g
-
runny honey40 g
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Brussels sprouts trimmed, halved if large500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676.5 mg
Białko
8 g
Kalorie
1615.7 kJ /
386.2 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
29.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Mulled Wine Bellini
2 godz. 40 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Honey Parmesan Parsnips
50 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Cranberry Sauce
1 godz.
Spiced Nuts with Cranberries
30 min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 godz.
Curried Parsnip Soup
30 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min