Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
blanched hazelnuts50 g
-
fresh sage leaves to taste6 - 8
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced100 g
-
water800 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)1000 g
-
milk30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
366.9 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
1013.5 kJ /
242.2 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
27.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Spooky Spaghetti and Meatballs (TM6 & TM5)
1 godz. 25 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Red Cabbage
1 godz.
Steamed Broccoli Mash
35 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min