Urządzenia i Akcesoria
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
blanched hazelnuts50 g
-
fresh sage leaves to taste6 - 8
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced100 g
-
water800 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)1000 g
-
milk30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
366.9 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
1013.5 kJ /
242.2 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
27.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Swede Mash
20 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Mint Courgettes
30 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Mashed Potatoes
45 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min